headerphoto

Sobre Narcís Oller i La bogeria


Podeu trobar molta informació sobre Oller i les seves obres a la xarxa. Ara bé, si hem de seleccionar, tenim dues bones eines. A la primera, hi podeu accedir des d'aquí. L'altra és la de Versals (teniu l'enllaç al costat, a la barra d'enllaços, lògicament), que us anirà servint per treballar els poemes de l'Antologia poètica que no trobem al llibre de text. En aquest cas, només cal que cliqueu damunt de La bogeria. Per començar us aconsello que aneu a l'apartat d'Abans de llegir, i després a L'autor i doneu un cop d'ull a l'auca de la vida de Narcís Oller (per comprovar què recordeu, podeu anar a l'Activitat proposada.
Dins del mateix apartat Abans de llegir, haureu d'anar a Les seves obres, i com que ja n'haurem parlat a classe, feu la segona activitat.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola Montse.

Respecte la feina que tenim per dilluns (vas dir que havíem d'entrar a l'apartat de versals, en concret a la bogeria i fer la segona activitat dintre de l'apartat d'obres de Narcís Oller, però també vas dir que havíem d'imprimir uns fulls).Recordo que vas dir que no havíem d'imprimir tots els fulls de l'apartat material per imprimir, però no trobo res més per aquest apartat que es pugui imprimir. L'activitat de les obres ja l'he feta, que és això el que hem d'imprimir?
No sóc l'única que té aquest problema, així que ens aniria bé que ens contestessis com més aviat millor!
Gràcies!